Διάφορα

Ψήφισμα για το αδόκητο χαμό του Γιάννη Παντή

  • Posted on: 12 October 2017

Το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών με οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του Γιάννη Παντή,  Καθηγητή Οικολογίας, τ. αντιπρύτανη του ΑΠΘ και τ. γ.γ του Υπουργείου Παιδείας.

Για τριάντα και πλέον χρόνια, ο Γιάννης υπηρέτησε με συνέπεια από πάρα πολλές διαφορετικές θέσεις και ρόλους, το ΑΠΘ, την προαγωγή της δημόσιας παιδείας και το δημόσιο αγαθό.

Πολλοί από εμάς είχαν ιδιαίτερη προσωπική σχέση μαζί του, και έτσι η οδύνη αυτή καθίσταται μεγαλύτερη.

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και θα κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του.

Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων για την εκλογή Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών

  • Posted on: 28 September 2017

Από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για την εκλογή Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, μας κοινοποιήθηκε η ανακήρυξη υποψηφιοτήτων.

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Πρόσκληση για εθελοντές για Κοινωνικό Κέντρο παροχής ενισχυτικής διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

  • Posted on: 4 September 2017

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μας έστειλε ανακοίνωση που αφορά εθελοντές φοιτητές/φοιτήτριες για Κοινωνικό Κέντρο παροχής ενισχυτικής διδασκαλίας του Δήμου
 
Δείτε την ανακοίνωση και εφόσον ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2310-848734 κ. Δημοσθένης Ευαγγελίου (ώρες 14:00 έως 21:00) d.evageliou@thessaloniki.gr.

Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών

  • Posted on: 31 August 2017

Από την Γραμματεία της Κοσμητείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών μας κοινοποιήθηκαν έγγραφα σχετικά με την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Κοσμήτορα της Σχολής.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα

Πρόσκληση για ένταξη στην AIESEC

  • Posted on: 24 August 2017

Από την τοπική επιτροπή της φοιτητικού, μη κυβερνητικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού AIESEC, μας κοινοποιήθηκε ειδοποίηση ότι άνοιξε τις αιτήσεις νέων μελών προκειμένου (όπως αναφέρεται στο μήνυμα) "για ακόμη μία χρονιά να προσφέρει στους νέους την ευκαιρία να αναπτύξουν τα ηγετικά τους χαρακτηριστικά και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην ολοένα και απαιτητικότερη αγορά εργασίας."