Προπτυχιακά

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εγγραφή εισαχθέντων της ειδικής κατηγορίας Αλλοδαπών-Αλλογενών και αποφοίτων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Προσθήκη στις 18/9

  • Posted on: 13 September 2017

Με βάση Υπουργική Απόφαση που μας κοινοποιήθηκε προθεσμία εγγραφής των υποψηφίων που εισάγονται με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών- Αλλογενών και τους αποφοίτους Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. που εισάγονται στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδος, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, το χρονικό διάστημα από 22 έως και 29 Σεπτεμβρίου 2017.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τους εισαγόμενους «Έλληνες Πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης»

  • Posted on: 8 September 2017

Οι επιτυχόντες/-ούσες της ειδικής κατηγορίας «Έλληνες Πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης», οι οποίοι/-ες επί του παρόντος και έως τις 14 Σεπτεμβρίου εγγράφονται με το σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής του ΥΠΠΕΘ, υποχρεούνται να αποστείλουν με ταχυμεταφορά ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως στη γραμματεία του Τμήματος τη σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι/-ες στα δημοτολόγια Δήμου των Νομών Ξάνθης, Ροδόπης ή Εβρου.

Πρακτική Άσκηση: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 25/9)

  • Posted on: 7 September 2017

Το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών καλεί όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση αμοιβόμενης πρακτικής άσκησης σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης του πολεοδομικού συγκροτήματος (τέως Νομός) της Θεσσαλονίκης σε μία από τις εξής περιόδους πρακτικής άσκησης: (α) 1 Νοεμβρίου 2017 - 31 Ιανουαρίου 2018 ή (β) 1 Μαρτίου 2018 - 31 Μαϊου 2018).

Προϋπόθεσεις για την αξιολόγηση αίτησης είναι:

(α) να είναι ο φοιτητής/τρια (στο εξάμηνο που ξεκινάει τον Οκτώβριο) στο 4ο έτος και άνω και

Εγγραφή πρωτοετών

  • Posted on: 5 September 2017

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών του Α.Π.Θ. έχει αναρτηθεί ανακοίνωση με αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την διαδικασία εγγραφής νέων φοιτητών στα Τμήματα του Α.Π.Θ.

Δείτε την ανακοίνωση: http://www.dps.auth.gr/el/node/2904

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εξετάσεις για το μάθημα της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας αλλοδαπών φοιτητών

  • Posted on: 30 August 2017

Δείτε ανακοίνωση σχετικά με τις εξετάσεις περιόδου Σεπτεμβρίου 2017 του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας για το μάθημα της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας των αλλοδαπών φοιτητών/τριών όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου

Λίστα υποψηφίων πτυχιούχων

  • Posted on: 19 July 2017

Οι παρακάτω φοιτητές πρόκειται να ορκιστούν στην επικείμενη ορκωνοσία. Αν υπάρχει κάποιος/α που δεν βρίσκεται στην λίστα και θεωρεί πως πρέπει να ορκιστεί θα πρέπει να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ με την Γραμματεία του Τμήματος:

Βεβαίωση μη οφειλής βιβλίων για την ορκωμοσία

  • Posted on: 6 July 2017

Παρακαλούνται οι φοιτητές του Τμήματος που χρειάζονται βεβαίωση μη οφειλής βιβλίων για την ορκωμοσία να προσέλθουν στη βιβλιοθήκη του Τμήματος Εγνατία 46, 2ος όροφος) έως τις 21/07/2017.

Από την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης

Γαιτανίδου Παναγιώτα

Pages