Προπτυχιακά

19/3: Αναβολή μαθήματος κ. Ροτζώκου

 • Posted on: 16 March 2018

Η παράδοση του μαθήμσυος ¨"Σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία" (διδάσκων Ροτζώκος) της Δευτέρας 19/3 αναβάλλεται λόγω κωλύματος του διδάσκοντα. Η αναπλήρωση θα ανακοινωθεί έγκαιρα

Ο διδάσκων

Ανακοίνωση για την Επιστημονική Εργασία στο μάθημα Κλασική Κοινωνική Θεωρία

 • Posted on: 16 March 2018

Στο μάθημα Κλασική Κοινωνική Θεωρία της 20ης Μαρτίου -εκτός από τη διάλεξη- θα δοθούν οδηγίες για την επιστημονική εργασία. Απαραίτητη είναι η παρουσία όλων όσοι εκπονούν επιστημονική εργασία στο πλαίσιο του μαθήματος.

Ο διδάσκοντας
Κάρολος Καβουλάκος

 

Λίστα υποψηφίων πτυχιούχων

 • Posted on: 15 March 2018

Στην συνημμένη λίστα αναφέρονται οι φοιτητές που έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις για να ορκιστούν στην επικείμενη ορκωμοσία της ερχόμενης Δευτέρας

Όποιος θεωρεί ότι θα έπρεπε να βρίσκεται στην λίστα (συμπλήρωσε 50 μαθήματα) και δεν βρίσκεται θα πρέπει να επικοινωνήσει επιγόντως με την Γραμματεία

 

Δήλωση και διανομή συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου

 • Posted on: 15 March 2018

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Αναβολή μαθημάτων «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΙΙ» & «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

 • Posted on: 14 March 2018

Το μάθημα «Σύγχρονη τέχνη και πολιτική» δεν θα διδαχθεί την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 εξαιτίας απουσίας του διδάσκοντος σε ακαδημαϊκές υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Δεν θα διδαχθεί επίσης το μάθημα «Σύγχρονες πολιτικές θεωρίες ΙΙ» την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018. Η αναπληρώσεις των μαθημάτων αυτών θα ανακοινωθούν προσεχώς. Τέλος, δεν θα πραγματοποιηθούν οι ώρες συνεργασίας της Τρίτης 20 Μαρτίου.

Ο διδάσκων

Γιάννης Σταυρακάκης

Ενδιάμεση υποστηρικτική εξέταση στο πλαίσιο του μαθήματος «Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

 • Posted on: 13 March 2018

Στο πλαίσιο διδασκαλίας του μαθήματος «Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 20 Απριλίου προγραμματίζεται ενδιάμεση υποστηρικτική εξέταση με χαρακτήρα γραπτής προόδου. Η φύση της προόδου είναι προαιρετική, όμως λόγω του υποστηρικτικού της χαρακτήρα («πριμοδότηση» τελικού βαθμού στο μάθημα, καλύτερη κατανόηση μέρους της ύλης και λιγότερη πίεση στην εξεταστική του Ιουνίου) συνιστάται ιδιαίτερα η συμμετοχή των φοιτητριών/φοιτητών. Ως ύλη ορίζεται η διδαχθείσα μέχρι τις διακοπές του Πάσχα (δηλ.

Εργαστήριο Παρασκευής για το μάθημα "Ποσοτικές μέθοδοι στις κοινωνικές επιστήμες"

 • Posted on: 12 March 2018

Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο για το μάθημα "Ποσοτικές μέθοδοι στις κοινωνικές επιστήμες" κάθε Παρασκευή ότι λόγω μεγάλης προσέλευσης των φοιτητών το εργαστήριο θα γίνεται πλέον:

 • Κάθε Παρασκευή 12:00-13:15 για τους φοιτητές με επώνυμο που αρχίζει από Α-Μ
 • Κάθε Παρασκευή 13:30-15:00 για τους φοιτητές με επώνυμο που αρχίζει από Ν-Ω

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

Παπαοικονόμου Αντώνης

Μεταφορά παράδοσης στο μάθημα Σύγχρονα Θέματα Δημοκρατίας

 • Posted on: 10 March 2018

'Το μάθημα Σύγχρονα Θέματα Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Μαρτίου, 3-6μμ, αίθουσα 3Δ, αντί της Πέμπτης 15 Μαρτίου, λόγω ερευνητικής εργασίας του διδάσκοντα'

 

Α. Κιουπκιολής

Eργασία στο μάθημα «Ουτοπίες και Πολιτική Φαντασία στην Νεοτερικότητα» (ΚΕΟΕ16)

 • Posted on: 10 March 2018

Όσοι/ σες σκοπεύουν να παρουσιάσουν εργασία στο μάθημα  «Ουτοπίες και Πολιτική Φαντασία στην Νεοτερικότητα» (ΚΕΟΕ16), καλούνται τη Δευτέρα 12/3, είτε κατά τη διάρκεια του μαθήματος είτε αμέσως μετά στις ώρες συνεργασίας [ 12-2 στο γραφείο της Εγνατίας 46] για την οριστικοποίηση των θεμάτων.

Ο διδάσκων

Νικόλας Σεβαστάκης

Αλλαγή ημερομηνίας μαθήματος Κλάσικη Κοινωνική Θεωρία της 13/3

 • Posted on: 9 March 2018

Το μάθημα Κλάσικη Κοινωνική Θεωρία της Τρίτης 13 Μαρτίου θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 15:00 στην αίθουσα Β.

Ο διδάσκων
Κάρολος Καβουλάκος

 

Pages