Διάφορα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ζήτημα με σύνδεση σε μαθήματα στο Zoom

  • Posted on: 6 April 2021

Προέκυψε σήμερα ζήτημα με την σύνδεση πολλών από εσάς σε μαθήματα στο Zoom. Το βασικό ζήτημα είναι ότι σε μαθήματα για τα οποία οι διδάσκοντες δεν είχαν (για λόγους απλότητας) Pass Codes για σύνδεση, το Zoom "επέβαλλε" την χρήση Pass Code.

Θα πρέπει λοιπόν να έχετε υπόψη σας πως αν πιέζοντας το link σας ζητάει Passcode πιθανότατα αυτό το έχουμε ήδη προσθέσει στη σελίδα με το πρόγραμμα μαθημάτων

Cologne Summer School on Opinion Forming Processes in Digital Democracies

  • Posted on: 24 March 2021

H πρόσκληση για το παρακάτω πρόγραμμα περιήλθε στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων από το Πανεπιστήμιο της Κολωνίας, με το οποίο το ΑΠΘ διατηρεί Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας, σχετικά με Θερινό Σχολείο με θέμα "Διαδικασίες Διαμόρφωσης Γνώμης στις Ψηφιακές Δημοκρατίες". Το σχολείο απευθύνεται σε φοιτητές όλων των σχολών από συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι: 26 Ιουλίου - 6 Αυγούστου 2021.

Απόφαση Τμήματος Πολιτικών Επιστημών

  • Posted on: 23 March 2021

Η Συνέλευση του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ συζήτησε σήμερα τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων στο ΑΠΘ και κατά πλειοψηφία αποφάσισε τα εξής:

Οι βίαιες αστυνομικές επεμβάσεις για την εκκένωση της κατάληψης του Κτιρίου Διοίκησης και η εικόνα του Πανεπιστημίου σε κατάσταση πολιορκίας από πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις, που επί δύο ημέρες ήλεγχαν και απαγόρευαν την πρόσβαση σε μέλη του, ήταν σοκαριστικές για ένα αυτοδιοικούμενο Ίδρυμα.