9-13/7: Θερινό Σχολείο με θέμα «Ανάλυση Δεδομένων Δημόσιων Πολιτικών της ΕΕ» στην Κόρινθο

  • Posted on: 6 June 2018

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει στο πλαίσιο της Ενότητας Jean Monnet "EuroPolA" Θερινό Σχολείο με θέμα «Ανάλυση Δεδομένων Δημόσιων Πολιτικών της ΕΕ».

Το Θερινό Σχολείο EuroPolA 2018 διαρκεί 5 ημέρες (9-13 Ιουλίου 2018) με τη μορφή σεμιναρίου και θα διεξαχθεί στην Κόρινθο.

Είναι εντατικό, έχει θεματική προσέγγιση και με έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων. Επικεντρώνεται στις δημόσιες πολιτικές της ΕΕ και την ανάλυση σχετικών δεδομένων, κυρίως από τη Eurostat, με τη χρήση λογισμικών εργαλείων. Εκ φύσεως διεπιστημονικό, αφορά μία ταχύρυθμη εισαγωγή (α) στην ανάλυση περιεχομένου δημόσιων πολιτικών με επίκεντρο την ΕΕ (β) την ανάκτηση και την ανάλυση δεδομένων για τις πολιτικές αυτές, (γ) τη χρήση προηγμένων λογισμικών εργαλείων ανάλυσης δεδομένων και παραγωγής αυτοματοποιημένων αναφορών.

Το Θερινό Σχολείο μπορεί να δεχθεί έως και 35 συμμετέχοντες.

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής: 5 Ιουλίου 2018

Αναλυτικές πληροφορίες και η διαδικασία συμμετοχής είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση http <http://pedis.uop.gr/?p=9750> ://pedis.uop.gr/?p=9750 και σας παρακαλούμε για την ανάρτησή τους, όπου προβλέπεται, προς ενημέρωση των μελών της ακαδημαϊκής σας κοινότητας.

Κατηγορία: 
Εκδηλώσεις-Συνέδρια