Ενημέρωση για νέες δράσεις στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ

  • Posted on: 30 May 2019

Το ΔΣ της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης μας έστειλε επιστολή με την οποία ενημερώνει τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για δύο νέες δράσεις-προγράμματα που γίνονται στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη (ΠΦΛ), με σκοπό τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους φοιτητές μας.

Η πρώτη δράση αφορά τη γνωριμία των φοιτητών μας με τις κουζίνες του κόσμου ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Μαϊου, με τιμώμενη την Ισπανική κουζίνα και θα γίνεται κάθε εβδομάδα.  Συγκεκριμένα, στη μία διανομή στη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος,  προσφέρθηκε ως κύριο πιάτο Παέγια (Paellia) και ως πρώτο πιάτο Gazpacho. Την επόμενη Τετάρτη 29 Μαϊου, θα υπάρξει Ταυλανδική κουζίνα.

Η δεύτερη δράση αφορά την επίσκεψη ομάδων φοιτητών από κάθε Σχολή στους χώρους των μαγειρείων της ΠΦΛ.  Οι ομάδες αυτές  θα οργανώνονται με ευθύνη του Κοσμήτορα της κάθε Σχολής. Οι φοιτητές θα επισκέπτονται τους χώρους παραλαβής και αποθήκευσης των πρώτων υλών, προετοιμασίας των γευμάτων και σερβιρίσματος. Η δράση ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή με επίσκεψη 15 φοιτητών του Τμήματος Γεωπονίας, που είναι μέλη του International Association of Students in Agricultural and Related Sciences, IAAS). Δείτε τις εντυπώσεις τους (εδώ) καθώς και το σχετικό φυλλάδιο που στάλθηκε σε όλους τους φοιτητές μας (επισυνάπτεται).

Όποιος/α φοιτητής/τρια ενδιαφέρεται για να συμμετάσχει στην επίσκεψη φοιτητών/τριων της Σχολής ΟΠΕ ας στείλει απλό email με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στη γραμματεία της Κοσμητείας στον κ. Ηλία Κιόρογλου <ilkioro@eps.auth.gr>

Δείτε φυλλάδιο της δράσης:

Κατηγορία: 
Διάφορα