Παρουσιάσεις διπλωματικής εργασίας μεταπτυχιακών φοιτητών Λαζάρου Κωνσταντίνου, Βουζογλάνη Έλλης, Πάνου Αθανασίου, Κυργιαφίνη Φωτεινής και Γκουραμάνη Ειρήνης

  • Posted on: 15 January 2020

Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα τηλεδιασκέψεων (ισόγειο κτιρίου Νομικής) θα γίνει η παρουσίαση των εξής διπλωματικών εργασιών:

  • στις 10.00 π.μ. παρουσίαση του μεταπτυχιακού φοιτητή Λαζάρου Κωνσταντίνου με τίτλο: «Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΙΚΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ».
  • στις 11.00 π.μ. παρουσίαση της μεταπτυχιακής φοιτήτριας Βουζογλάνη Έλλης με τίτλο: «ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (2002-2014). ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ».
  • στις 12.00 μ. παρουσίαση του μεταπτυχιακού φοιτητή Πάνου Αθανασίου με τίτλο: «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ, Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ».

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα 107 (1ος ορ. κτιρίου Νομικής) θα γίνει η παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας της μεταπτυχιακής φοιτήτριας Κυργιαφίνη Φωτεινής με τίτλο: «ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΓΑΛΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ».

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στις 12.00 μ. στην αίθουσα 107 (1ος όρ. κτιρίου Νομικής) θα γίνει η παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας της μεταπτυχιακής φοιτήτριας Γκουραμάνη Ειρήνης με τίτλο: «Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ».

 

 

Κατηγορία: 
Μεταπτυχιακά