Κύκλος Μελέτης του Λαϊκιστικού Φαινομένου: Δημιουργία Ομάδας Ανάγνωσης

  • Posted on: 16 January 2020

Ο Κύκλος Μελέτης του Λαϊκιστικού Φαινομένου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς φοιτητές/φοιτήτριες στο προπτυχιακό και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, υποψήφιους/-ες διδάκτορες/-ισσες, μεταδιδάκτορες  ερευνητές και ερευνήτριες, μέλη ΔΕΠ καθώς και γενικά σε όλους όσοι παρακολουθούν την ακαδημαϊκή συζήτηση περί λαϊκισμού να συμμετέχουν στην δημιουργία κλειστής ομάδας ανάγνωσης, μελέτης και συζήτησης σημαντικών και εκτενών έργων ή εργογραφιών σημαντικών ερευνητών στο πεδίο των Σπουδών του Λαϊκισμού.

Η ομάδα ανάγνωσης θα είναι σταθερή, ολιγομελής και θα συναντιέται τακτικά. Η συχνότητα των συναντήσεων καθώς και το υλικό της μελέτης θα καθοριστεί στην πρώτη συνάντηση της ομάδας εντός του Φεβρουαρίου.

Η νέα αυτή δραστηριότητα του «Κυκλου» προστίθεται στις ήδη ενδιαφέρουσες και πετυχημένες ανοικτές ομιλίες/διαλέξεις που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και του Παρατηρητηρίου για το Λαϊκιστικό Λόγο και τη Δημοκρατία «Populismus». 

Σας καλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στην ομάδα ανάγνωσης καθώς και να θέσετε τις ερωτήσεις και τις απορίες σας ως τις 31/01/20 στέλνοντας mail στο populismstudycircle@gmail.com.

Κατηγορία: 
Εκδηλώσεις-Συνέδρια