Ανακοίνωση σχετικά με την τελετή ορκωμοσίας

  • Posted on: 8 November 2021

Με την ανακοίνωση αυτή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία της τελετής ορκωμοσίας, που θα γίνει με φυσική παρουσία στις 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ. στην Αίθουσα Τελετών. Η τελετή θα διεξαχθεί σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ΦΕΚ 4406/24-09-21 σχετικά με τη λειτουργία των ΑΕΙ και την αποφυγή διάδοσης της COVID-19.

Η ορκωμοσία θα διεξαχθεί με έλεγχο εισόδου σε όλους τους φοιτητές και  παρευρισκόμενους, από ελεγκτές των υγειονομικών πιστοποιητικών. Για την είσοδο στην αίθουσα τελετών θα απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό μοριακού τέστ (PCR) ή rapid test ή πιστοποιητικό νόσησης.
Η είσοδος στον χώρο που διεξάγεται η τελετή αποφοίτησης θα πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας (επίδειξη ταυτότητας)

Ο αριθμός των συνοδών ατόμων ανά φοιτητή που ορκίζεται, ορίζεται σε 2 (ΔΥΟ) άτομα/φοιτητή. Όλοι οι υποψήφιοι πτυχιούχοι θα πρέπει να στείλουν μέιλ στη Γραμματεία  με τα ονόματα των ατόμων που θα τους συνοδεύουν,  τα οποία θα πρέπει επίσης να δηλωθούν και κατά την είσοδό τους στην Αίθουσα Τελετών, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
Όλοι οι συμμετέχοντες στη τελετή ορκωμοσίας θα πρέπει να εισέρχονται και εξέρχονται στον χώρο της Αίθουσας Τελετών από την κεντρική είσοδο επί της Εγνατίας Οδού.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής. Επίσης, η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πραγματοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε εξωτερικό χώρο.

 

Κατηγορία: 
Προπτυχιακά