11/11: Ενημέρωση φοιτητών/τριων για θετικό COVID-19

  • Posted on: 11 November 2021

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που παρευρέθησαν στις παραδόσεις των παρακάτω μαθημάτων:

Τρίτη 9/11

ΚΥΟ103 Νεότερη ελληνική πολιτική ιστορία (Ροτζώκος) (Α) (Εναρξη 9:00)

KY0101 Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη Ι (Τεπέρογλου) Τμήμα Α-Μ

βρέθηκαν στην ίδια αίθουσα με άτομο που βρέθηκε θετικό στο ιό COVID-19

Παρακαλούνται οι διδάσκοντες/ουσες των μαθημάτων αυτών να ενημερώσουν και με email τους φοιτητές και φοιτήτριες τους χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που μας παρέχονται (elearning και faculty)

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε λάβει από τις πρυτανικές αρχές: “Δεν απαιτείται καραντίνα και η διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου από τους διδάσκοντες και από τους φοιτητές, που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με το θετικό κρούσμα, παρά μόνο εάν παρουσιάσουν ειδική συμπτωματολογία. Στην περίπτωση που ο έλεγχος πιστοποιήσει θετικό κρούσμα, μόνο τότε αυτό μπαίνει σε καραντίνα 14 ημερών.”

Τέλος, σας θυμίζουμε να εγγραφείτε στο edupass.gov.gr και να τηρείτε τα παρακάτω:

Η-ο φοιτήτρια/φοιτητής που διαπιστώνεται θετική/ός, μπαίνει σε 14ημερη καραντίνα και επανέρχεται στα φοιτητικά της/του καθήκοντα μετά από 14 ημέρες, ανεξάρτητα από το αν είναι η όχι εμβολιασμένος. Στο διάστημα αυτό θεωρείται δικαιολογημένη η απουσία της/του από τις διδακτικές της/του υποχρεώσεις.

O/Η θετικός/ή στην COVID-19 λοίμωξη οφείλει να στείλει αμέσως email στον υπεύθυνο Covid του τμήματος καθηγητή Ιωάννη Ανδρεάδη (john@auth.gr) αναφέροντας ημερομηνίες και μαθήματα που παρακολούθησε έως και 2 ημέρες πριν το θετικό τεστ.

Κατηγορία: 
Προπτυχιακά