17/12: Ημερίδα με τίτλο «Η Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μπροστά στις νέες συνθήκες: Αντιπροσώπευση, Αρμοδιότητες, Αποκέντρωση, Συμμετοχικές Διαδικασίες, Ανάπτυξη» από το ΔΠΜΣ "Διακυβέρνηση"

  • Posted on: 12 December 2019

Το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών των τμημάτων Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών «Διακυβέρνηση-Περιφερειακή Ανάπτυξη», υπό την αιγίδα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ οργανώνει συζήτηση σχετικά με τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και την προσαρμογή της στις νέες συνθήκες.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Η Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μπροστά στις νέες συνθήκες: Αντιπροσώπευση, Αρμοδιότητες, Αποκέντρωση, Συμμετοχικές Διαδικασίες, Ανάπτυξη» και 

θα λάβει χώρα την Τρίτη, 17/12/2019 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198).
Επιθυμούμε στη συζήτηση να συγκεραστεί η ακαδημαϊκή σκοπιά με την Αυτοδιοικητική εμπειρία ώστε να παρουσιαστεί μια πολύπλευρη διάσταση της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία: 
Εκδηλώσεις-Συνέδρια